SECUNDAIR ONDERWIJS

Groeplessen voor het secundair onderwijs

Praktisch

Voor het secundair onderwijs richten we vakgerichte klassen op. Dit betekent dat de leerlingen van de eerste en de tweede graad de lessen Frans, Nederlands, Engels en Wiskunde kunnen volgen. Per vak krijgen de leerlingen 2 uren les per week. Deze lessen gaan door in het weekend of op een woensdag namiddag. De juiste momenten zullen met het kind meegedeeld worden. Het is echter mogelijk om combinaties te maken van deze vakken.

Wij streven ernaar om deze groepen zo klein mogelijk te houden (maximaal 5 leerlingen) en gegroepeerd volgens hun richting en jaar. Eens dat een leerling zich kandidaat stelt voor dit klasje gaan we ervan uit dat dit kind gedurende een hele schooljaar aan zal werken. De lessen worden georganiseert tijdens de schooldagen en niet op vakantiedagen en examenperiodes.

Inschrijvingen

Voor een inschrijving dien je tijdens de openingsuren langs te komen. Geraak je er niet tijdens de openingsuren? Dan kan je steeds je kind(eren) online inschrijven waarna we je uitnodigen voor een gesprek. Hier klikken voor een inschrijving.

Start vakspecifieke begeleiding: laatste week van september

Einde vakspecifieke begeleiding: eerste week van juni

Dagen Totaal uren/jaar Aantal groep Kostprijs/uur Inschrijvingsgeld
Woensdag 60 5 9 € 50 €
Zaterdag 60 5 9 € 50 €Secundair Onderwijs Inschrijvingsformulier